Image
Image
Image

Salamander, Gealan sau Ramplast?

Va pot spune prietenii: care profil este mai bun? Din experienţa nostră, aceste întrebări la momentul ofertarii sunt unele dintre cele mai frecvente care apar.

Suntem încântaţi de faptul că, în general, actualii consumatori tind să fie din ce în ce mai atenţi la informaţii de detaliu, că sunt foarte selectivi şi precauţi, devin din ce în ce mai interesaţi şi mai informaţi în legătură cu investiţiile pe care urmează să le facă. Pentru noi, această tendinţă nu poate decât să ne bucure întrucât ne numărăm printre acele firme care se străduiesc din plin să explice de ce este mai bine şi mai ieftin pe termen lung să alegeţi produse şi servicii de calitate.

Revenind la întrebarea "Care profil este mai bun?", din motive de etica profesională, nu putem indica de o manieră exhaustivă un anumit profil ca fiind cel mai bun. Vă putem însă ajuta în alegerea pe care urmează să o faceţi, aşa încât decizia pe care o veţi lua să se potrivească cel mai bine necesităţilor, dorinţelor şi aşteptărilor dvs.

Comparaţie între profile de termopane

Atunci când doriţi să faceţi o comparaţie între profile de termopane, ar trebui să ţineţi cont de cel puţin două aspecte:
*Tâmplăria per ansamblu (ferestre şi uşi) este recomandabil să fie compusă din materiale de etanşare de calitate superioară aparţinând unor mărci de renume:
• Profile - Salamander, Gealan, Ramplast ;
• Feronerie - Roto, Maco, Vorne - produsă în Germania/Austria;
• Sticlă - Saint-Gobain, Guardian.

În general este bine să alegeţi o tâmplărie de termopane, care având în spate producători cu tradiţie şi renumiţi ai domeniului, vor asigura calitate, stabilitate, fiabilitate şi rezistenţă în timp a ferestrelor şi uşilor pe care urmează să le achiziţionaţi şi să evitaţi pe cât posibil materialele low-cost produse în ţări emergente spaţiului European.

*Personalul cu care intraţi în contact, de la ofertare şi până la montaj, este un alt aspect important, întrucât în acest domeniu nu contează doar calitatea produsului finit ci şi calitatea serviciului. În funcţie de modul în care vă sunt prezentate produsele, vi se oferă sugestii sau soluţii tehnice, primiţi răspunsuri clare şi ferme la toate întrebările pe care le aveţi, personalul dă dovadă de intuiţie, interes şi implicare în găsirea soluţiilor la nevoile şi doleanţele Dvs., puteţi să vă trageţi concluziile asupra profesionalismului întregii echipe, de la ofertare şi măsurători până la montajul final şi eventual serviciile post montaj termopane.

Termopane cu o fereastră bună dar montată prost este mai ineficientă decât o fereastră slabă calitativ dar montata bine.
© 2023 Triplu Comfort SRL. All Rights Reserved. Power by AbsolutWebExpert - creare website cu Termopane .  | Parteneri web |